Driebruggen-Route

Team127 is vandaag weer op training geweest! Onder leiding van “Route-Ruud” hebben we een mooie route door Ambacht, Zwijndrecht en Dordrecht-centrum afgelegd. De zogeheten Drie-bruggen-route! Over 20 dagen staan we aan de start!

👉 Bekijk onze acties op www.roparunteam127.nl

Driebruggen-Route Meer lezen »

HERINNERINGSHART ❤️

We kennen allemaal wel iemand die de ziekte kanker gehad heeft, er nu tegen vecht of de strijd tegen deze ziekte verloren heeft. Wilt u dat wij deze mensen meenemen dit jaar met de Roparun?

✅ Dat kan met team 127!

Koop bij ons een houten hart t.w.v. €.5,00 en geef een tekst door die u erop wilt laten zetten (let op: korte en bondige tekst; hart is op breedste punt 8 cm). Wij zetten de tekst op het hart en maken er slingers van die wij tijdens de Roparun in onze busjes zullen ophangen. Zo nemen wij uw dierbaren mee tijdens deze editie van de Roparun. Daarnaast zullen wij ze op een eervolle manier meenemen over de finish op de Coolsingel op maandag 20-05-2024.

⚠️ Let op: beperkte voorraad, op = op.
👉 Bestel via http://roparunteam127.nl/winkel/

N.B. Uw persoonlijke tekst kunt u tijdens het bestellen achterlaten in het extra informatie gedeelte.

HERINNERINGSHART ❤️ Meer lezen »

Sponsorloop CBS de Fontein

Afgelopen woensdag hebben we onze jaarlijkse SPONSORLOOP bij CBS de Fontein gehad. 330 enthousiaste leerlingen hebben eerst buiten, later door het slechte weer, in de gymzaal super veel rondjes gerend voor de palliatieve zorg! Onze sponsor Het-Bloemstuk heeft de kinderen getrakteerd op een heerlijke snoepbeker. Bedankt voor ieders inzet!

Sponsorloop CBS de Fontein Meer lezen »

Scroll naar boven