Het Axalta Roparun Team wordt mede mogelijk gemaakt door:

Axalta Nederland is initiatiefnemer en naamdrager van het Roparun team 127. Axalta ontwikkelt, produceert en verkoopt een zeer ruime waaier lakken voor diverse sectoren over de hele wereld. Onze klanten variëren van de grootste, wereldwijde automobielfabrikanten tot lokale autoschadeherstelbedrijven. Zij hebben allen één ding gemeenschappelijk: de belofte van de Axalta kwaliteit. 
3M haar portfolio van technologieën is zo divers dat het goed mogelijk is dat wij kant en klare oplossingen hebben liggen voor uw behoeften. Als dit niet zo blijkt te zijn kunnen wij samenwerken en zo een betere manier bedenken om zaken aan te pakken. Wij willen nieuwe manieren van denken stimuleren met hands-on demonstraties, uitgebreide case studies, gefaciliteerde workshops en trainingssessies. Dit alles afgestemd op de behoeften van uw organisatie. 
USB Straalbedrijf van Duynhoven is een begrip voor het verantwoord en kwalitatief hoogwaardig stralen en conserveren van verschillende metalen. USB geeft u en uw product de aandacht die het verdient tijdens oppervlaktebehandelingen.
 
Goupil Nederland en Dubbeldam Groep gaan samenwerkenDubbeldam is een familiebedrijf dat sinds 1966 naam maakt als schadeherstelbedrijf. Stoere voertuigen, strak in de lak, het gaat door van generatie op generatie. Dubbeldam is gericht op groei en er volgden een aantal overnames, zoals Groeneweg schadeherstel uit Zwijndrecht en BOOI Karrosserie. De nieuwe holding Dubbeldam Groep richt zich met Dubbeldam op Automotive. Er wordt gewerkt aan schadeherstel en carrosserie op trucks, bussen en zwaar materieel. In 2008 wordt Metagro onderdeel van de Dubbeldam Groep.
JP Car Color is een uniek bedrijf in de regio, gevestigd in Roosendaal (NB), dat gespecialiseerd is in het verkopen van allerlei soorten lakken, voornamelijk bestemd voor de autospuiterijen en de industrie. U kunt bij ons ook terecht voor kleinere hoeveelheden zoals lakstiftjes en spuitbussen. JP Car Color levert zowel aan bedrijven als aan particulieren. Behalve lakken leveren wij allerlei spuitersbenodigdheden en onderhoudsmiddelen. 
Kraaijeveld is gespecialiseerd in het uitvoeren en onderhouden van grond- weg en waterbouwkundige werken.
Wij nemen kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid maar ook het praktische gebruik als vertrekpunt. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om uw project uit te voeren.
 Wij hebben moderne technische oplossingen en technieken in huis voor uw project maar ook het vakmanschap om het goed uit te voeren.
Bij Esbi zorgen we ervoor dat uw boodschap goed gezien wordt. In Nederland werken we met bijna 30 specialisten, die alles weten van reclamedragers, zowel outdoor als indoor. Reclameborden, bouwborden, reclamezeilen, megaboards, banieren, vlaggen, zuilen, autobelettering, lichtreclame… Esbi maakt het. Zelfs als u iets wilt dat nog niet bestaat, kunt u ons inschakelen.
Het-bloemstuk.nl Of u nu een mooi bloemstuk zoekt voor thuis of op kantoor, voor uw bruiloft, of voor Moederdag, of gewoon een leuke attentie voor iemand, bij ons kan het allemaal. Er zijn vele mogelijkheden. Kijkt u gerust eens op de website om alvast een indruk te krijgen en ideeën op te doen.
WSB Finishing Equipment
Wij bieden producten en diensten aan op het gebied van voor- en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties.
– 40 jaar kennis en ervaring: basis voor gedegen advies
– Training & Scholing
– Onderscheidend in service, kwaliteit, veiligheid en milieuzorg 
GRIP5 levert o.a. (medisch) geschoolde trauma- acteurs en vindt haar ontstaan in 2012 met als doel kwalitatief en professionele ondersteuning te leveren bij praktijkoefeningen, trainingen en opleidingen. Met vele opdrachten binnen defensie, veiligheidsregio’s, brandweer, politiek RAV’s kunnen wij spreken van ruime ervaring binnen deze doelgroep.
Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage
Ben jij op zoek naar de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht waar jij je doelen haalt? Dan ben je bij
“Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage”
aan het juiste adres. Wat je motivatie ook is, ik heb maar één doel en dat is het behalen van jouw gewenste resultaten! Dit bereiken we door je te motiveren en mijn kennis en passie op jou over te brengen. Afvallen zonder dieet, gezond trainen leidt tot functieverbetering en regelmatig sporten voorkomt functieverlies dus kom vandaag nog in actie en we gaan samen voor blijvende resultaten!!
“Druk? Gespannen? Stress of pijn?”
Massage is een gezonde ontspanning voor iedereen! Het bevordert de doorbloeding en stofwisseling en daarmee de afvoer van afvalstoffen na het sporten maar draagt ook bij aan het ontstressen van ons drukke dagelijkse bestaan.
“Niets kan zonder onderhoud, dus ook je lichaam niet!!”
| Status januari 2021|

Er zijn diverse mogelijkheden van sponsoring mogelijk:

 In Natura 
De sponsor stelt  kennis, producten en/of diensten beschikbaar; 
de tegenprestatie wordt bepaald naar grote van de bijdrage

• Financieel 
De sponsor ondersteunt het Axalta Roparun team financieel; 
afhankelijk van de hoogte van de bijdrage wordt de tegenprestatie bepaald

Heeft u interesse in sponsoring, laat dit ons weten via de contactpagina.