Het Axalta Roparun Team wordt mede mogelijk gemaakt door:

Axalta Nederland is initiatiefnemer en naamdrager van het Roparun team 127. Axalta ontwikkelt, produceert en verkoopt een zeer ruime waaier lakken voor diverse sectoren over de hele wereld. Onze klanten variëren van de grootste, wereldwijde automobielfabrikanten tot lokale autoschadeherstelbedrijven. Zij hebben allen één ding gemeenschappelijk: de belofte van de Axalta kwaliteit. 
3M haar portfolio van technologieën is zo divers dat het goed mogelijk is dat wij kant en klare oplossingen hebben liggen voor uw behoeften. Als dit niet zo blijkt te zijn kunnen wij samenwerken en zo een betere manier bedenken om zaken aan te pakken. Wij willen nieuwe manieren van denken stimuleren met hands-on demonstraties, uitgebreide case studies, gefaciliteerde workshops en trainingssessies. Dit alles afgestemd op de behoeften van uw organisatie. 
USB Straalbedrijf van Duynhoven is een begrip voor het verantwoord en kwalitatief hoogwaardig stralen en conserveren van verschillende metalen. USB geeft u en uw product de aandacht die het verdient tijdens oppervlaktebehandelingen.
 
Goupil Nederland en Dubbeldam Groep gaan samenwerkenDubbeldam is een familiebedrijf dat sinds 1966 naam maakt als schadeherstelbedrijf. Stoere voertuigen, strak in de lak, het gaat door van generatie op generatie. Dubbeldam is gericht op groei en er volgden een aantal overnames, zoals Groeneweg schadeherstel uit Zwijndrecht en BOOI Karrosserie. De nieuwe holding Dubbeldam Groep richt zich met Dubbeldam op Automotive. Er wordt gewerkt aan schadeherstel en carrosserie op trucks, bussen en zwaar materieel. In 2008 wordt Metagro onderdeel van de Dubbeldam Groep.
Kraaijeveld is gespecialiseerd in het uitvoeren en onderhouden van grond- weg en waterbouwkundige werken.
Wij nemen kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid maar ook het praktische gebruik als vertrekpunt. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om uw project uit te voeren. Wij hebben moderne technische oplossingen en technieken in huis voor uw project maar ook het vakmanschap om het goed uit te voeren.
Bij Esbi zorgen we ervoor dat uw boodschap goed gezien wordt. In Nederland werken we met bijna 30 specialisten, die alles weten van reclamedragers, zowel outdoor als indoor. Reclameborden, bouwborden, reclamezeilen, megaboards, banieren, vlaggen, zuilen, autobelettering, lichtreclame… Esbi maakt het. Zelfs als u iets wilt dat nog niet bestaat, kunt u ons inschakelen.
Het-bloemstuk.nl Of u nu een mooi bloemstuk zoekt voor thuis of op kantoor, voor uw bruiloft, of voor Moederdag, of gewoon een leuke attentie voor iemand, bij ons kan het allemaal. Er zijn vele mogelijkheden. Kijkt u gerust eens op de website om alvast een indruk te krijgen en ideeën op te doen.
WSB Finishing Equipment
Wij bieden producten en diensten aan op het gebied van voor- en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties.
– 40 jaar kennis en ervaring: basis voor gedegen advies
– Training & Scholing
– Onderscheidend in service, kwaliteit, veiligheid en milieuzorg 
GRIP5 levert o.a. (medisch) geschoolde trauma- acteurs en vindt haar ontstaan in 2012 met als doel kwalitatief en professionele ondersteuning te leveren bij praktijkoefeningen, trainingen en opleidingen. Met vele opdrachten binnen defensie, veiligheidsregio’s, brandweer, politiek RAV’s kunnen wij spreken van ruime ervaring binnen deze doelgroep.
Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage
Ben jij op zoek naar de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht waar jij je doelen haalt? Dan ben je bij “Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage” aan het juiste adres. Wat je motivatie ook is, ik heb maar één doel en dat is het behalen van jouw gewenste resultaten! Dit bereiken we door je te motiveren en mijn kennis en passie op jou over te brengen. Afvallen zonder dieet, gezond trainen leidt tot functieverbetering en regelmatig sporten voorkomt functieverlies dus kom vandaag nog in actie en we gaan samen voor blijvende resultaten!!
Inducar is de specialist op het gebied van schadeherstel & spuitwerk en wagenpark beheer in Pijnacker-Nootdorp en omsteken. Vanuit onze vestiging op bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker, werken we voor zowel particuliere- als zakelijke klanten uit de omgeving en verzorgen we herstel van schade en spuitwerk van personenauto’s, bestelwagens, trucks en nog veel meer.
Mate Schilderwerken is opgericht in 2016. Onze dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen; Professioneel, betrouwbaar, klantgericht en maatschappelijk betrokken.  Wij werken intensief samen met onze opdrachtgevers om kosten, opbrengsten en kwaliteit voorspelbaar en beheersbaar te houden.
WellColl is een Limburgs familiebedrijf gestart in de  autoschade met een historie van meer dan 50 jaar, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een complete en veelzijdige partner in de automotive met vestigingen in HeerlenKerkradeMaastrichtRoermond, Sittard en Weert. Voor zowel de particuliere en zakelijke markt repareren onze autospuiterijen voor verzekeraars en leasemaatschappijen autoschade, caravanschade, hagelschade en ruitschade. We verfraaien zo ongeveer alles waar meer dan 2 wielen onder zitten. Onze passie voor het automobiel leerde ons oldtimers te restaureren. Voor autoschade zijn we aangesloten bij AAS Schadeherstel, voor Caravan en Camperservice zijn we aangesloten bij Omnia Caravan en Camper specialisten.
Schade Service Blerick is een schadeherstelbedrijf dat is aangesloten bij Allround Automotive Solutions (AAS). Dat betekent dat onze service verder gaat dan het herstel van autoschade. Schade-Service Blerick is een allround servicebedrijf dat u van A tot Z helpt bij de afhandeling van uw autoschade.
Daarnaast zijn wij hét regionale adres voor caravan- en camperservice en herstel. Wij zijn FOCWA gecertificeerd, met deze service kunnen wij u tevens helpen bij aanhangerservice en keuringen.
Bakkerij Remmerswaal heeft ambachtelijke kwaliteit,
een breed assortiment brood, banket, bake-off en gebak. Kijk naar voor meer info op https://bakkerijremmerswaal.nl.
Herder Autoschade in Leusden is een allround schadeherstelbedrijf. Gevestigd in een modern pand, herstellen onze gekwalificeerde medewerkers, met de meest moderne apparatuur, schade aan uw personenauto of lichte bedrijfswagen.
Zo bezitten wij onder andere een eigen interne wasstraat, complete computergestuurde richt- en meetapparatuur (GENESIS), uitlijnapparatuur e.d. zodat wij snel en efficiënt voor u kunnen werken.
Wilt u als particulier uw eigen schade betalen vraag naar onze alternatieve reparatie methode (Smart-Repair)
| Status oktober 2021|

Er zijn diverse mogelijkheden van sponsoring mogelijk:

 In Natura 
De sponsor stelt  kennis, producten en/of diensten beschikbaar; 
de tegenprestatie wordt bepaald naar grote van de bijdrage

• Financieel 
De sponsor ondersteunt het Axalta Roparun team financieel; 
afhankelijk van de hoogte van de bijdrage wordt de tegenprestatie bepaald

Heeft u interesse in sponsoring, laat dit ons weten via de contactpagina.