17 maart, 2021

Beste Teamleden,

Zoals aangegeven in de Whatssapp groep hebben we bij hoge uitzondering de teammeeting gecanceld. Desalniettemin hebben we een manier bedacht om alsnog de interactie met elkaar op te zoeken. Deze keer een nieuwsbrief i.p.v. een teammeeting! Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen of opmerkingen hebben? Mail deze dan naar info@roparunteam127.nl of vul het contactformulier in.

Onderaan aan deze nieuwsbrief stellen wij jullie nog een aantal vragen middels een poll. Met jullie informatie kunnen wij acties in gang zetten dus vul deze graag in! Dank je!

Loterij 2021

De loten zijn door iedereen betaald, besteld en afgehaald bij Stichting Roparun. Bij de eerst volgende Team Training (28 maart a.s.) zullen we loten uitgereikt worden aan de aanwezigen. Ben je niet aanwezig bij deze training maak dan een afspraak met Jan of Kristel om de loten op te halen.
Wil je meer loten bijbestellen?
Graag dit aangeven, let wel dat we per 100 loten kunnen bijbestellen dus deze zal je dan allemaal moeten verkopen.

Roparun deelnemershirt

Voor de teamleden die het Roparun deelnemershirt hebben besteld, de bestelling is doorgegeven aan Stichting Roparun. Zodra hier meer over bekend is of als de shirts geleverd worden horen jullie meer van ons.
Voor de nieuwe teamleden: elk jaar brengt Stichting Roparun een deelnemershirt uit. Mocht je dit shirt ook willen bestellen (a € 25,-) kan je dit doorgeven aan de teamcaptains, zij verzorgen de bestelling via het teamportaal.

Teamtraining 28 maart 2021

Op basis van jullie input in de poll is er besloten om een reguliere Run-Bike-Run Training te doen op zondag 28 maart 2021. Het wordt dus geen nachttraining vanwege de geldende avondklok. We zullen een ronde maken van +/- 30 km in de mooie omgeving van Barendrecht en omstreken. We hebben bewust voor deze startlocatie gekozen zodat we de geldende maatregelen in acht kunnen blijven nemen. Heb je klachten? Blijf thuis! Starttijden en route worden nog gedeeld via de groepsapp.

In de Poll onderaan kan je je deelname bevestigen!

Ruud heeft de regie van de trainingen, heb je een leuke route voor een toekomstige Run-Bike-Run training? Meld je bij Ruud!

De opvolgende training is op 24/25 april en zal een nachttraining zijn. Uiteraard volgens de op dat moment geldende maatregelen.

Persoonlijke kennismaking voor op de website

Voor degene die nog geen persoonlijke kennismaking voor op de website hebben aangeleverd, graag dit schrijven en aanleveren via e-mail op info@roparunteam127.nl of via het contactformulier.

Financiële resultaten

Er zijn diverse initiatieven geweest die mooie bedragen hebben opgeleverd die ten gunste komen aan Stichting Roparun en onze vaste kosten dekken:
– Jumbo ’s Gravendeel statiegeld actie:
€ 359,84
– Valentijnsactie Zak vol liefde (120 stuks):
€ 300,-
– Bloembollen actie: (50 stuks) € 90,-
– Blikken paastraktatie (177 stuks): € 1.330,-

Totaal: € 2.079,84


Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet in deze! Zoals je ziet leveren kleine beetjes alsnog een mooi bedrag op!

Contactpersoon m.b.t. acties

Heb je een leuk idee om geld in te zamelen, wil je je steentje bijdragen en lopende of toekomstige acties ondersteunen? Meld je bij Mirjam!

Mirjam heeft de regie gekregen om samen met jullie actieplannen te ontwikkelen die uiteindelijk aan de teamcaptains voorgelegd zullen worden. Een actieplan heeft als doel om geld in te zamelen en te bouwen aan onze naamsbekendheid en die van Stichting Roparun. Het plan is compleet zodra het hele draaiboek (wie, wat, hoe, tijdlijn met actielijst, inkoop- en verkoopprijs) ingevuld is. Mirjam helpt jullie daar graag bij!
Succes met organiseren!

Pinksterweekend 2021

Helaas is er vanuit Stichting Roparun weinig informatie bekend rondom de virtuele run die gepland staat voor het Pinksterweekend 2021. Uit de vorige poll hebben jullie je beschikbaarheid opgegeven. Zodra er meer bekend is hoe de virtuele run eruit komt te zien, zullen wij jullie informeren.

Webshop

We hebben laatste +-10 verfblikken met gevulde paastraktaties in de aanbieding! Heb je iemand in je vrienden- of familiekring? Bestel snel de laatste blikken!
OP=OP en WEG=PECH

Poll (verplicht invullen!)

Vragen, suggesties of opmerkingen?

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen of opmerkingen hebben?
Mail deze dan naar info@roparunteam127.nl of vul het contactformulier in.