Nieuwsbrief-teamleden

23 maart, 2022

Beste Teamleden,

Zoals aangegeven in de Whatssapp groep hebben we bij hoge uitzondering de teammeeting gecanceld. Desalniettemin hebben we een manier bedacht om alsnog de interactie met elkaar op te zoeken. Deze keer een nieuwsbrief i.p.v. een teammeeting! Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen of opmerkingen hebben? Mail deze dan naar info@roparunteam127.nl of vul het contactformulier in onderaan deze nieuwsbrief.

Roparun deelnemershirt

Voor de teamleden die het Roparun deelnemershirt willen bestellen, geef dit door (inclusief je maat) voor 28 maart 2022 per mail: info@roparunteam127.nl.

Voor de nieuwe teamleden: elk jaar brengt Stichting Roparun een deelnemershirt uit. Mocht je dit shirt ook willen bestellen (a € 25,-) kan je dit doorgeven aan de teamcaptains, zij verzorgen de bestelling via het teamportaal.

Contactpersoon acties

Heb je een leuk idee om geld in te zamelen, wil je je steentje bijdragen en lopende of toekomstige acties ondersteunen? Meld je bij Mirjam!

Mirjam heeft de regie gekregen om samen met jullie actieplannen te ontwikkelen die uiteindelijk aan de teamcaptains voorgelegd zullen worden. Een actieplan heeft als doel om geld in te zamelen en te bouwen aan onze naamsbekendheid en die van Stichting Roparun. Het plan is compleet zodra het hele draaiboek (wie, wat, hoe, tijdlijn met actielijst, inkoop- en verkoopprijs) ingevuld is. Mirjam helpt jullie daar graag bij!
Succes met organiseren!

Geplande acties

Onderstaande acties staan gepland. Mirjam zoekt nog mensen voor de invulling van een aantal acties. Heb je interesse om het team hierbij te helpen? Meld je bij Mirjam!

Actie 

Status

Valentijnsdag

Afgelopen, opbrengst: 75 EURO

Moederdag 

 

Zondag 8 mei, actie?

Pasen

 

Zondag 17 + maandag 18 april, actie?

Sponsorloop De Fontein

 

12 mei Ridderkerk

Voorjaarsactie

/vriendinnendag

 

Gerbera’s verkocht, opbrengst 250 EURO.

Vaderdag

 

Zondag 19 juni, actie?

Bingo

avond

 

Vrijdag 29 april Schiedam

Spinning Marathon

 

Zaterdag 14 mei
status: 23 maart 2022

Vragenlijst voor het basiskamp

Afgelopen week hebben jullie van Bo een vragenlijst gekregen. Deze lijst is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle informatie omtrent de catering, massage en organisatie up to date is. Willen jullie deze nog invullen indien jullie dit nog niet gedaan hebben?

De vragenlijst is hier te vinden.


Catering

Tijdens de Roparun is goede voeding erg belangrijk, maar ook een uitdaging. Zoveel mensen, zoveel wensen.
Aanstaande vrijdag hebben Bo, Jan en Kristel een gesprek met Harry, de man van Bianca, om samen met iemand van de Horeca vakschool een menu samen te stellen. Tijdens dit samenstellen kijken we naar dingen zoals de verteerbaarheid, voedingswaardes en of het natuurlijk lekker is. Wanneer we meerdere menu’s samengesteld hebben zullen we dit uiteraard met jullie delen.

Willem zal de ingrediënten voor de menu’s sponsoren en de Horeca vakschool zal deze menu’s bereiden. Dank hiervoor!

Uiteraard hebben we meerdere boodschappen nodig. Hier is een boodschappenlijst voor samengesteld. André en Danny zullen zich hierover gaan buigen. Mocht je een connectie hebben die hierin ook iets kan betekenen dan is dat van harte welkom!

ROTTERDAM MARATHON 

Zondag 10 april is de Marathon van Rotterdam. Een aantal teamleden lopen de hele marathon en andere de 10 km, ook bekend als de 1/4 Marathon. Leuk om te zien dat we als team zijnde tijdens dit evenement ook zichtbaar zijn. 

Ruud, Bianca en Bo hebben aangeven om langs de route met eten en drinken te staan indien dit gewenst is. Willen jullie aangeven wanneer dit op prijs gesteld wordt, dan kunnen zij er rekening mee houden. Uiteraard zijn verder alle aanmoedigingen langs de route meer dan welkom!

Route 2022

Graag willen we de chauffeurs van de busjes met de navigatoren vragen de route te gaan verkennen, versie 1.0. is beschikbaar en is hier te downloaden. Ruud gaat de routerol dit jaar verzorgen, bedankt Ruud voor je tomeloze inzet!

De teamcaptains zijn in samenwerking met Willem de basiskampen aan het organiseren.
De bedoeling is dat we deze editie 12 wissels gaan hebben bij klanten van Axalta. Zodra de locaties bevestigd en geregeld zijn horen jullie dat uiteraard! 

Looptraining

Op basis van de door jullie gevraagde input kwam Elwin met het idee om een loperstraining te organiseren door een ervaren looptrainer, dit vinden wij een enorm leuk en leerzaam idee. Mocht je iemand weten of ken je iemand die ons hierbij zou kunnen helpen laat het dan weten!

Presentatie en advies over voeding

Zoals jullie onlangs in de groepsapp hebben kunnen lezen heeft oud-deelnemer Frank van Dissel (verpleegkundige) een zinvolle presentatie en bijdrage over voeding icm optimaal sporten.
Zodra we een datum met Frank hebben afgesproken nodigen wij jullie graag uit om met elkaar te leren hoe we de voeding voor ons kunnen laten werken in nog betere prestaties! 

Datums trainingen en meetings

Op de volgende data zijn de meetings en trainingen gepland. Noteer deze in je agenda.

Teammeeting:
– 20 april
– 25 mei. Deze is verplicht! Bij deze meeting wordt uitgelegd wat er de dagen voor de Roparun gaat plaatsvinden en zullen de kratjes worden uitgedeeld.

Trainingen:
– 10 April; Marathon Rotterdam of 10 km
– 15 mei

Mochten er mensen zijn die spontaan toch een extra trainingsrun met elkaar willen doen, meld je dan bij Ruud! Ruud wilt graag helpen met een route of fietst mee ter ondersteuning. 

 

Teamrollen

Momenteel hebben we de rol van een loper en een navigator nog beschikbaar. Zoals eerder uitgelegd in de teammeeting houden we de rol van navigator voorlopig nog even vrij. 
De navigator rol kan op het laatste moment nog ingevuld worden. 
Voor de lopers functie zijn wij bezig met een sportieve jonge man. Zodra hier wat meer over bekend is, laten wij dit weten. 

Vragen en suggesties?

Heb je nog zaken die we vergeten zijn, mis je iets of heb je een goede suggestie, laat hieronder je reactie achter en we komen er asap op terug. Bedankt voor jullie aandacht en tot snel!

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen of opmerkingen hebben?
Mail deze dan naar info@roparunteam127.nl of vul het contactformulier in.

Scroll naar boven