Mei 2021

Team,

We hopen dat iedereen met zijn gezin en familie in juiste gezondheid is. COVID-19 blijft helaas langer hangen als verwacht. Dat zorgt ervoor dat we nog niet fysiek bij elkaar kunnen komen. 

We hebben er wederom voor gekozen om de teammeeting te verruilen voor een nieuwsbrief. Vanuit Stichting Roparun is er weinig tot geen voortgang te melden aangaande editie 2021. Aangezien wij graag vooruit kijken en niet te lang achterom hebben zij voor ons dus geen bijdrage op dit moment.

Met deze nieuwsbrief proberen we jullie wel op de hoogte te houden van de voortgang en onze planning voor editie 2021. Veel leesplezier en schroom niet om te reageren als je vragen, tips of tops hebt!

Jan en Kristel

Terugblik en resultaten acties

Sinds de laatste nieuwsbrief hebben we nog een tweetal leuke acties gehad met goede resultaten:

  • Gevulde verfblikken met paaseitjes – 1.400 EURO
  • Moederdag ontbijtjes – 180 EURO

    Op dit moment hebben we 13.238,- EURO gedoneerd aan Stichting Roparun en hebben we ruim 1.000 EURO in eigen beheer voor eventuele investeringen. Een mooi resultaat!

Aankomende acties

De Moederdag actie van afgelopen zondag was een succes! Gemotiveerde teamleden en blije gezichten bij het ontvangen van het Moederdag ontbijt. Het is een mooie actie om volgend jaar te herhalen. Dan gaan we ervoor om minimaal het dubbele aantal ontbijtjes te verkopen.

Op dit moment zijn er niet heel veel lopende acties. Het is ook een uitdaging om acties te verzinnen als je rekening moet houden met alle geldende maatregelen. Maar zoek de uitdaging op en schrijf een plan voor een actie. Ik heb hier een mooi format voor, vraag dit bij mij op. Samen met mij maak je dit plan compleet en  stuur ik dit naar de teamcaptains voor goedkeuring.

Laat je niet tegenhouden door de maatregelen. Er komen steeds meer versoepelingen aan en wie weet kan jouw actie dan toch gewoon nog doorgaan. Laten we het samen doen en ervoor gaan!

Groetjes Mirjam

De volgende acties lopen nog:

 ActieStand van zaken
1Chocolade harten voor Vaderdag, feestelijke gelegenheden of zomaarDeze actie moet nog gepubliceerd worden op website en social media
2Sportfilmpje kijken na donatieFilmpje opnemen is al meerdere keren niet doorgegaan
3Lege flessen actieUitwerking van plan is bijna klaar
4Foto challengeIs een idee, moet nog uitgewerkt worden
5Jumbo boodschappen inpakkenHier hebben we toezegging gekregen voor 2 dagen in december

Agenda trainingen en meetings

Data trainingen:
– 6 juni
– 18 juli
– 29 augustus (verplicht vóór alle teamleden!)
– 19 september

Data meetings:
– 23 juni
– 4 augustus ( in vorm van een nieuwsbrief)
– 22 of 29 September

Noteer dit in je agenda!

Team

Het team blijft onderhevig aan veranderingen. Voor editie 2021 zullen we proberen bij de teamwissels lokale sponsoring te zoeken voor de catering. Laatst bijgekomen teamlid Jaco Stevens is officieel van functie gewisseld naar loper. Welkom in het lopersteam!

Dat betekend dat we 1 vacature vacant hebben voor fietser. Ken je een goede, enthousiaste en fitte fietser die weet hoe hij of zij een navigatie kan volgen?
Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Berichtje namens Ruud, de route coördinator

Zoals jullie weten zet ik momenteel de RBR trainingen in elkaar. Er was destijds gevraagd om taken van de team captains over te nemen om hen met bepaalde dingen te ontlasten. Daar ik in het verleden best veel gefietst heb in de omgeving en hier dus redelijk bekend ben, heb ik, mede daar ik het ook leuk vind, aangeboden om de trainingsroutes op te zetten.

Na de training van ca. 50 km in het Westland heb ik nog een 50-km training in de Hoekse Waard opgezet. Hierna zijn we door de COVID-19 regels over moeten gaan naar kortere trainingen van ca. 30 km, zodat we met kleinere groepjes toch de looptrainingen kunnen voortzetten.

Gezien de leuke en positieve reacties van onze teamleden wil ik de trainingen tot aan de start van de ROPARUN in oktober ook gewoon blijven opzetten om zo op deze manier m’n steentje bij te dragen voor het team. Mocht er vanuit jullie suggesties zijn m.b.t. een bepaalde omgeving, laat dit dan weten, zodat ik kan kijken hoe ik deze in een training kan toepassen.

Groetjes Ruud

Goederenlijst

Wat zijn we blij met jullie enthousiasme en inzet waarmee jullie de goederenlijst hebben ingevuld. Bijna alles is ingevuld, heel fijn! We hebben nog matrassen, stekkerdozen en soeppannen nodig. Mocht je contacten hebben om dit te laten sponsoren, laat het dan even aan Kristel weten. 

Route

Vanuit Stichting Roparun hebben wij te horen gekregen dat eind mei of begin juni de eerste route bekend zal worden. Zodra Jan en Kristel deze route hebben verkend, zullen we aan de navigatoren vragen om de route ook te rijden. Zo kunnen we samen kijken of er veranderingen nodig zijn. Wordt dus vervolgd..

Persoonlijke tekst voor op de website

We hebben nog niet van iedereen een persoonlijke tekst met foto en motivatie binnen voor op de website. Als je het uitdagend vindt om een tekst te schrijven of liever niet zichtbaar bent op de website geef dat aan bij de teamcaptains. Je kan je tekst met foto mailen naar website@roparunteam127.nl.

Afsluiting: vragen, tips of tops?

Bedankt voor jullie aandacht, mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen, tips of tops hebben. Vul deze in via onderstaand contactformulier en we komen er zo als mogelijk bij jullie op terug. Alles is welkom!

Scroll naar boven