Nieuwsbrief augustus

Hallo Teamleden,

De zomervakantie is voor iedereen in volle gang, of je nu thuis de zomer viert of op een vakantie locatie: geniet ervan, wees fit en blijf gezondheid!

Zoals afgesproken tijdens de laatste fysieke teammeeting ontvangen jullie hierbij een nieuwsbrief met de laatste updates over de Roparun editie 2021.

Team Updates

Frank van Leeuwen heeft om gezondheidsredenen zijn (gedeelde) fietsersrol opgegeven. We zijn nog met Frank gesprek of we de rol van navigator met hem kunnen vervullen. Zoals jullie in de groepsapp hebben gelezen is er een (nieuwe) Frank toegetreden in het team voor een rol als fietser en basiskamphulp. Deze rollen zal Frank invullen met, nieuw toegetreden in het team, Bo. Zij hebben zich al voorgesteld in de groepsapp en zullen tijdens de volgende training ook aanwezig zijn om met iedereen kennis te maken. Welkom Frank en Bo!

Aandachtspunten en aanlevering van benodigdheden

  • Neem vrijdag 1 oktober vrij van je werk of hobby, we zullen die dag naar Limburg afreizen.
  • Kledinglijst lopers en fietsers (naar eigen inzicht), zie downloads
  • Eet en drinklijst, zie downloads
  • Draaiboek Roparun 2021 versie juli’21, zie downloads

Voor wat betreft de goederenlijst en eet en drinklijst, kijk hier met aandacht na en laat weten wat je aan kan leveren. Ieders inzet is gewenst!


Meetings en trainingen

Noteer de volgende datums in je agenda, we hebben nog maar een aantal weken tot aan de start dus ieders aanwezigheid is verplicht.

Data trainingen: 

– 29 augustus (verplicht vóór alle teamleden, locatie nog onbekend)

– 19 september (locatie nog onbekend)

Data meetings:

– 22 September

Bianca, onze masseuse


Onze masseuse Bianca heeft aangeboden om de laatste weken voorafgaand aan de start meer tijd beschikbaar te stellen voor teamleden! Heb je klachten, wil je ondersteund worden door de magische handen van Bianca? Bel haar voor een afspraak! Natuurlijk willen wij Bianca hartelijk danken voor haar inzet om iedereen op haar tafel te ontvangen.

Feedback: verplicht invullen

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen en of opmerkingen hebben dan kan je die mailen via suggesties@roparunteam127.nl

Geniet van de zomer en tot 29 augustus!

Scroll naar boven