Uitreiken koppelbedden aan SZR Tiel

Vandaag heeft Team127 in samenwerking met Team166 op verzoek van Stichting Roparun 3 koppelbedden uitgereikt aan SZR Tiel. Wegens de RIVM richtlijnen heeft het enthousiaste en zorgzame team van SZR Tiel een waardecheque ontvangen uit handen van Kristel Jager en Jan Sterk (teamcaptains) van Roparun Team127 en Petra Sterenburg van Team166 voor een drietal koppelbedden die reeds in ontvangst zijn genomen.

Wat is een koppelbed?
Het koppelbed bestaat uit een frame met een speciaal koppelmatras. Dit matras heeft een verbreding, waardoor hij naadloos aansluit. Zo creëren we heel eenvoudig een volwaardig tweepersoons-hoog-laagbed. Wanneer je twee zorgbedden tegen elkaar aan zet, zit er altijd een opening tussen de matrassen. Deze afstand maakt het voor naasten lastig om elkaars warmte op te zoeken. Een koppelbed biedt de oplossing. Het koppelbed is een logeerbed voor mensen die graag samen willen zijn in een zorgomgeving. Door middel van het bijrijden en op de juiste hoogte stellen van het koppelbed, wordt een eenpersoons hoog-laag zorgbed in een handomdraai een volwaardig tweepersoonsbed.

Over SZR
Kunt u na een operatie of ziekte niet thuis herstellen? Dan bent u welkom bij SZR locaties Vrijthof, Markant en Schakelafdeling. Bij ons krijgt u alle comfort die u nodig heeft, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Onze gespecialiseerde behandelaren, verpleegkundigen en verzorgenden helpen u daarbij. Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Zodat u zich thuis voelt bij ons, al is het maar tijdelijk.
https://szr.nl/nieuws/koppelbedden-voor-szr-dankzij-roparun/

Wij bedanken SZR Tiel en Team166 voor de samenwerking en wensen de cliënten veel plezier met de koppelbedden.

Scroll naar boven