Roparun team Axalta Nederland volgt voertuigen met TrackJack

De Roparun, een fantastische tocht met een vreselijk goed doel, wordt al sinds 1991 gelopen. Ook dit jaar wordt er gelopen en team 127, team Axalta Nederland, heeft twee voertuigen om haar lopers, verzorgers en materialen mee te  vervoeren. En omdat tijd en efficiëntie bij deze loop voorop staat, stelt TrackJack kosteloos haar GPS trackers beschikbaar om tot op de minuut de wagens te kunnen volgen.

De loop van ruim 500 kilometer is dit jaar van Twente naar Rotterdam  en team Axalta heeft 4 lopers per team in een wagen,  begeleid door 2 fietsers.  De tweede wagen met ook 4 lopers en 2 fietsers rijdt al vooruit en vormt het basiskamp.

Perfecte aansluiting met de GPS tracker van TrackJack

De lopers lopen allemaal twee kilometer en stappen vervolgens weer in in de wagen, waar ze worden gemasseerd, eten of slapen. Bij het basiskamp is een mobiele badkamer beschikbaar en meer plek voor rust en ontspanning. En om deze twee wagens én de lopers perfect op elkaar aan te laten sluiten, zorgt TrackJack ervoor met haar GPS tracker dat dat inzicht er perfect is.  Iedere minuut zal het systeem een locatie afgeven, en via de smartphone app kan tot op detail worden gevolgd waar de lopers zich bevinden. 

Stichting Roparun  zamelt geld in voor palliatieve zorg onder het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”  TrackJack wenst Jan Sterk, Kristel Jager en heel team Axalta Nederland  alle succes toe komend weekend.

Voor meer info: https://www.trackjackeurope.com/blog/2022/06/roparun-team-axalta-nederland-volgt-voertuigen-met-trackjack/

Scroll naar boven