Nieuwsbrief-maart2023

Hi Team,

Door meerdere afzeggingen hebben we besloten om de vergadering om te zetten naar deze nieuwsbrief. Bijgaand ontvangen jullie de laatste updates en voortgang voor Roparun 2023!

Welkom nieuw lid!

Het team is compleet, laatst toegevoegde is Jo-an van Gemerden in de rol als masseur. Een aantal van jullie heeft al persoonlijk kennis gemaakt tijdens de Bingo avond. Jo-an is afgestudeerd fysiotherapeut en heeft na een lange stage in Australië er voor gekozen om deel te nemen aan ons team! Nogmaals welkom!

Acties

We hebben een aantal succesvolle acties gehad, complimenten voor de mensen die zich daar onwijs voor inzetten! De resultaten zijn overweldigend:

• Januari actie: Appels en peren: 145,- euro 

• 5 februari: Spinning Marathon Bleiswijk: 4.000,- euro

• 17 februari: Bingo Avond Klaaswaal: 2.680,- euro

De volgende acties staan gepland of reeds lopend.
Voor deelname of bijdrage, geef je op bij Patricia!

Statiegeld flessen actie – Jumbo ‘s-Gravendeel (lopend, geen mensen nodig)
Klanten van de Jumbo ‘s-Gravendeel hebben bij inlevering van lege flessen de optie om het statiegeld bedrag te doneren aan ons team. Een mooie actie die weinig inzet kost!

Pasen 9 april
Chantal en Patricia zijn nog een idee aan het uitwerken. Mocht iemand nog een leuke suggestie hebben die snel te realiseren is? Meld je bij Patricia!

Shoeby- 14 april – Puttershoek
Kledingzaak Shoeby Puttershoek geeft de mogelijkheid voor een VIP koopavond. Wij nodigen mensen uit die naar deze koopavond komen en tegen hoge kortingen leuke kleding kunnen kopen (voor hem, haar en kinderen!). Van de totale VIP koopavond omzet krijgen wij 10% donatie aan ons team. Nodig dus mensen uit en neem ze mee naar Puttershoek! Meld je aan bij Patricia.

Sponsorloop De Fontein 12 april – Ridderkerk 
Basisschool De Fontein in Ridderkerk (werk Kristel) geeft, net als afgelopen jaar, de mogelijkheid om een sponsorloop te organiseren waarbij de schoolkinderen rondjes rondom de school rennen en zich per rondje laten sponsoren door familie en vrienden. Afgelopen jaar hebben we daar ruim 6.000 euro mee opgehaald, een groot succes dus! We hebben 10 mensen nodig die tijdens deze dag ondersteunen van 08.00 – 14.30 uur. Meld je direct aan bij Kristel!

Moederdag 14 mei 2023
Voor moederdag zijn we nog op zoek naar leuke ideeën om geld in te zamelen. Wie heeft er een leuke suggestie en wilt dit samen met een aantal teamleden oppakken? Meld je bij Patricia!

Feestavond 10 juni – Klaaswaal
We hebben een overeenkomst bereikt met de directie van Stichting Roparun om het jaarlijkse slotfeest te organiseren voor alle deelnemende teams! Dat betekent dat we een besloten feest organiseren, in samenwerking met De Koningshoeve en Stichting Roparun, voor 2.000 mensen waarbij Stichting Roparun het eindbedrag van deze editie bekend wilt gaan maken en dus de kaartverkoop zal doen. Wat ons betreft een goede samenwerking waarbij zowel kaartverkoop als drankomzet op onze teamsponsoring komt te staan! De Stichting heeft 100.000 euro beschikbaar voor het slotfeest, aan ons de schone taak om daarop te bezuinigen zodat er geld terugstroomt via ons team! Hoe de rolverdeling op deze feestavond eruit zal komen te zien is nog onbekend, ieders deelname is wel hard nodig er voor te zorgen dat de Stichting ons volgend jaar weer gaat boeken! Wij verwachten hier een geldstroom van rond de 50.000 euro teamopbrengst mee te genereren. Dus zet 10 juni definitief in je agenda!

Vaderdag 18 juni 2023
Er wordt een bier en wijnactie verder uitgewerkt.

Route 2023

De route van 2023 met onze basiskampen ingetekend. Heb je vragen over de route? Neem contact op een van de navigatoren of route-Ruud!

Vanuit Stichting Roparun

Lotenverkoop
Elk teamlid heeft de opdracht voor 125,- (50 loten a 2,50 euro per stuk) loten te verkopen, jullie hebben hier een tikkie voor ontvangen. Waarvan dank. De loten zijn beschikbaar en zijn af te halen bij Kristel. Op de loten staan de prijzen, trekkingsdatum en hoe te kijken of je iets hebt gewonnen. Succes met de verkoop! Heb je meer loten nodig? Check bij de teamleden!

Medailles
We hebben medailles besteld zodat we na de run iedereen kunnen huldigen met hun prestatie!

Officieel Roparun 2023 shirt
Zoals elk jaar heeft Stichting Roparun de mogelijkheid een officieel shirt te bestellen, deze is voor eigen rekening en kost 25 euro. Wil je deze hebben? Bestel dan voor 20 maart bij Jan of Kristel.

Trainingspakken

We hebben nieuwe trainingspakken gekocht. Deze zijn in alle maten beschikbaar en te passen bij Jan of Kristel, zorg dat je voor 20 maart bent wezen passen zodat we alle pakken kunnen bestellen en kunnen laten drukken.

Noteer de volgende datums in je agenda:

TRAININGEN
– Zondag 8 januari Teamtraining met Teammeeting en nieuwjaarsborrel
– Zondag 19 februari Teamtraining
– Zondag 2 april Teamtraining
– Vrijdag 12 / 13 mei NACHT Teamtraining

MEETINGS
– Zondag 8 januari na de Teamtraining
– Woensdag 8 maart
– Woensdag 12 april: Draaiboek weekend doornemen
– Woensdag 17 mei: Puntjes op de i, uitdelen kratjes en kleding

Heb je na het het lezen van deze nieuwsbrief vragen, suggesties of wil je iets anders kwijt? Laat je reactie achter via onderstaande button!

Scroll naar boven