December 2022 NIEUWSBRIEF

Hi Team,

Zoals beloofd ontvangen jullie hierbij een digitale nieuwsbrief met de laatste berichtgeving die we hebben ontvangen vanuit Stichting Roparun, onze eigen voortgang en de lopende- en toekomstige acties. Mochten jullie vragen hebben kan je dat aangeven via onderstaande vragenbox.
Mochten we elkaar niet meer in levende lijve zien in december dan wensen we jullie alvast hele fijne feestdagen en geweldig uiteinde!

Groeten Jan en Kristel

Acties:
Hierbij geven wij graag een update van de afgeronde-, lopende- en toekomstige acties.

Verfblikken strooigoed:
We hebben een succesvolle actie gehad met verfblikken strooigoed, in totaal hebben we 90 blikken verkocht en geleverd. De opbrengst is, na aankoop strooigoed, 625 euro voor Stichting Roparun! Chapeau voor ieders inzet!

Kerststollen en Kerstkransen:
We hebben een leuke, maar bovenal lekkere actie openstaan. De kerststollen en kerstkransen actie die vers gemaakt worden door de Horeca Vakschool Rotterdam. Bestellingen kunnen tot 9 december via onze webwinkel worden doorgegeven. Dus, raadpleeg je omgeving en breng deze actie onder de aandacht! Bestellen kan via www.roparunteam127.nl/winkel.

Studio Workout SPINNING MARATHON
Bianca heeft wederom een spinning marathon weten te organiseren bij Studio Workout. Afgelopen jaar was dat een groot succes en waren alle fietsen 100% uitverkocht. 5 februari staat er een nieuwe gepland, Bianca komt nog op de groepsapp voor verdere ondersteuning en support om deze dag opnieuw tot een succes te maken!

“VAUTE” FEESTAVOND
Chantal en Patricia hebben een plan bedacht voor een “VAUTE” Feestavond in Westmaas voor inzameling van geld. Zij hebben met een locatie-eigenaar gesproken en zijn, in samenwerking met Bianca, een plan aan het opstellen. Een super leuk idee en initiatief, zodra er meer informatie over beschikbaar is zullen ze de dames dit op de groepsapp melden.

ROUTE 2023
Afgelopen dagen is bekend geworden dat Roparun 2023 een exacte kopie wordt van editie 2022. Dat wil zeggen dat de route voor ons bekend is en wij daarvanuit opnieuw de basiskampen gaan vastleggen. Onze doelstelling is om de basiskampen opnieuw bij de bedrijven waar we editie 2022 hebben gedaan opnieuw vast te leggen zodat we elke 100km een kamp hebben. Dat betekent:
– BASISKAMP AAS ATH Duiven
– BASISKAMP AAS Venray
– BASISKAMP Dames van Hurkmans Den Bosch
– BASISKAMP AAS Gerritsma Roosendaal
– BASISKAMP AAS Fred van den Bergh Ossendrecht

We houden jullie op de hoogte van deze vorderingen.

Overnachting van der Valk Hengelo
Zoals het er nu naar uitziet hebben we opnieuw Van Der Valk Hengelo geboekt als overnachting voor de dag van vertrek. We zijn in overleg met de sponsor van afgelopen jaar om deze opnieuw via hen vast te leggen.

Teambuilding spelletjesavond
Vrijdagavond 23 december organiseren we een spelletjesavond voor diegene die het leuk vinden. De bedoeling is om op een leuke avond met elkaar te hebben onder het genot van een hapje en drankje. Heb je een leuke suggestie voor een spel, kom maar door! Locatie word later nog met jullie gedeeld.
Meld je aan via onderstaande vragenbox!

Terugblik training
De training van afgelopen weekend was een succes. Ondanks het slechte weer, hebben we een mooie route afgelegd met als hoogtepunt 2x de Brienenoordbrug! De volgende training staat op 8 januari gepland, heb je deze nog niet in je agenda staan, noteer deze!

Stuurgroepen
We hebben jullie de vraag gesteld wat voor organisatorische-taak je binnen het team wilt vervullen, zo om iedereen te laten doen wij hij of zij leuk vindt en goed in is.
We zijn tot de volgende stuurgroepen en eigenaren gekomen:

Stuurgroep acties (eigenaar Bianca)
Bianca
Patricia
Jeffrey 
Walter 
Jeremy

Stuurgroep route (eigenaar Maaike)
Maaike
Ruud
Elwin (lopers training)

Stuurgroep logistiek (eigenaar Willem)
Willem
Maaike
Kristel
Jan

Stuurgroep benodigdheden, oa boodschappen (eigenaar Danny)
Danny
Patricia
Kristel
Bianca

De eigenaren van de stuurgroepen zijn leidend in het team en zullen pro-actief, in de breedste zin van het woord hun project managen. Zij zullen hun team aansturen, de overige teamleden informeren over de voortgang en met de teamcaptains overleggen. Heb je vragen of suggesties over deze verdeling of staat je naam er niet bij en wil je je nog ergens voor opgeven? Meld dat onderin in de vragenbox!

Loten Verkoop:
Elk jaar stelt Stichting Roparun teams verplicht loten te verkopen. Zo ook dit jaar, dat betekent dat elk teamlid verplicht 50 loten verkoop a € 2,50 per stuk. Je doet zelf een investering van € 125,- en verkoopt de loten in je omgeving. Zo ontvang je je eigen geld weer terug. Er zijn mooie prijzen te vergeven, van geld bedragen tot nieuwe auto’s. Zodra de loten klaarliggen om afgenomen te worden, krijgen jullie een bericht met een betaalverzoek om de loten bij ons af te halen.

Meeting- en traingsdata:
Noteer de volgende data’s in je agenda:

TRAININGEN
– Zondag 8 januari Teamtraining met Teammeeting en nieuwjaarsborrel
– Zondag 19 februari Teamtraining
– Zondag 2 april Teamtraining
– Vrijdag 12 / 13 mei NACHT Teamtraining

MEETINGS
– Zondag 8 januari na de Teamtraining
– Woensdag 1 maart
– Woensdag 12 april
– Woensdag 17 mei

Vragenbox:
Heb je vragen, ideeën, aanmeldingen voor stuurgroepen of andere suggesties?
Stuur je vraag in via onderstaande knop, we komen dan asap bij je terug!

Scroll naar boven